2010-11-29
 22:36:16

Cicci kommer !

Hade en kul o jobbig dag på jobbet eller det är nog inte jobbets fel utan jag är kvinna och vi är speciella haha. Ska iväg och möta upp Cicci hon ska sova över här fast jag varnade henne om att jag ska upp kl 05.45..
Skriver mer sen!

xoxo
2010-11-28
 21:55:51

ja jag suger !

Hej ja jag vet att jag suger har varit lite dålig på att skriva dom här dagarna så nu ska ni få höra allt i en kort och snabb version.
I fredags skulle jag gått ut med Madde men kunde tyvär inte eftersom att jag var tvungen att jobba natt på sjukhuset, vilket var jävligt långtråkigt men vi personalen hade kul med en liten natt picknick och en dålig film på tv haha.
Efter att ha jobbar natt och kommit hem halv 9 på morgonen var jag tvungen att vakna 11 för att göra mig i orning och åka till min mamma och ha födelsedagsfirade. det var helt underbart alla min kusiner var där och åklart mormor, moste och morbror. Fick en massa fina presenter bla, en ny camera, ett usb minne och presentkort.
Och idag, ja idag är jag lycklig och glad ska ni veta. Jag åkte till Skärholmen med Marri för att kolla lite och träffade på Madde där med hennes kusin och kusindottern. Men höjdpunkten var allt jag shoppade !!
Fick med mig massa nytt smink från Make Up Store, en ny mysig tröja som jag faktiskt hittade på Gina Tricot och en jätte bra mascara som jag köpte på kicks samt ett stärkande nagelack. Fattar ni vad nöjd jag är :D
Efter all shopping så känner jag ett lugn i mig haha ja det låter sjuk men det är sant.

Jag skulle ju också gått på bio mig Nathalia men hon kände sig lite hängig och mådde inte så bra så vi tar det i veckan och istället åkte jag och Marri in till stan och kollade lite och bestämde oss för att gå på bio och vi såg Devil. FYYY FAAAN äger jag, bajsade på mig ska ni veta!
Men jävligt grym film, rekomenderar starkt ifal man gillar skräck.

Nu väntar jag på syrran för jag är ju en fegis och kan inte somna själv när jag varit och kollar på skräckfilm haha..
Hörs sen!
xoxo
2010-11-26
 20:12:58

nattpass på jobbet !

Hej på er alla!
Jag vaknade precis jag slutade jobbet halv 5 och när jag kom hem så hade pappa lagat mat till mig, så snäll :)
Jag åt lite mat och sen gick jag och la mig, jag ska ju jobba natt ikväll på sjukhuset så mat och sömn var ett stort måste innan jobbet..
Hade egenetligen andra planer men var tvungen att tacka ja till att jobba, och ta igen det jag skulle gjort idag en annan helg.

Ha en fin kväll!
Ring gärna och kolla ifall jag är vaken haha ne skojjar..
Mobilbloggar senare !

xoxo
2010-11-24
 05:38:12

trötter

God morgoon på er!
Gud så trött jag är,men jag får fan börja bli van kan ju inte låta min trötthet försöka hela dagen..
Sitter just nu och kollar på Ellen DeGeneres och nu sjunger Rascal Flatts som är ett country band som jag tycker är grymma !
Ska snart iväg till tunnelbanan och dra till jobbet.. Jobbigt, vill bara lägga mig i sängen och fortsätta sova!!

Hörs sen!
xoxo
2010-11-22
 11:26:02

20 ÅÅÅÅÅRR

Jag kan inte fatta att jag fyller 20 idag !
Herregud asso haha underbart ! HEJ, JA JUST DIG, JAG VINKAR TILL DIG SYSTEMET HAHAHA :D
Ska vänta in folk sen ska jag trycka i mig massa tårta hihihi :D

ska lägga upp bilder från igår om det går min datan sammarbetar inte med mig :/

xoxo födelsedagsbarnet !
2010-11-21
 19:20:52

hos Marri

Hej !
Är hos Marri nu och fira nånting haha nollkoll på läget !
Imorn är jag 20 OMG asso redan, när flög tiden förbi. 20 år har gått riktigt snabbt asso !
20 år kvar till jag är 40, ÅHHERREGUD ASSO !
ÅNGEEEST HAHAHA

xoxo
2010-11-21
 11:55:14

Laila Bagge

På tal om ingenting så måste jag bara få säga att jag älskar Laila Bagges smycken!

Här är en bild!


Gillar verkligen döskalle sliten !
Loveeee!

xoxo
2010-11-21
 11:51:49

fullt upp-dag

Gud vad skönt jag trodde jag skulle sova bort hela dagen men jag vaknade faktiskt innan mitt alarm ringde kl 10, jag vaknade halv tio haha. YES !
Nu blir det att storstäda, boka tvättstuga, duscha och sen göra mig i ordning för att sedan dra iväg på middag hos Marri kl 17.00. Ska bli superkul, längtar jätte mycket !

För Harry potter fans så går HP på kanal 5 nu, fast den är snart slut..

xoxo

2010-11-21
 00:33:50

no no

Det är inte svår men det blir det och jag förstår inte varför. Men glad är jag välidgt glad, och jag är väldig glad över att jag har så underbara vänner, NI vet vilka ni är och ta åt er ! Love you all!

Dags att kolla lite på tv sen läggdags kan inte sova bort dagen imorn också, A big no no !



xoxo

2010-11-20
 22:03:18

proppmätt

Hej hej!
Kom hem för ett tag sen. Var på Resaturang Sonjas Grek och åt middag med Salima och Richard och det var jätte mysigt vi fikade först här hemma sen gick vi dit och allt jag har att säga är att jag är grymt mätt fortfarande haha.
Nu är det nog dags för lite drinkar på Medis.
Ha det bäst!
xoxo
2010-11-20
 14:12:15

fikatimes

Hej på er eller iallafall ni som är vakna !
Igår hade vi väldigt roligt vi drog till After där ett helt gäng väntade på oss och en av dem var självaste födelsedagsbarnet! Dom började i slutet spela massa greklåtar så jag och bartendern dansad loss till sommarens hits haha gus så roligt !

Iallafall nu har jag precis städat och bakat en god kladdkaka, satte på kaffebrygaren och väntar på mina älskade Salima och Richard !


Här är snyggingarna!

xoxo
2010-11-19
 22:45:48

Hos Cicci

Kom precis till Cicci och stackars Mimmi har så ont efter sin taturering som hon gjorde på revbenen att hon ligger bara i soffan och vill inte tuppa av. Hon ser hög ut av smärta haha snuttan då !
Fick hjälpa Cicci med sminket lite och det kändes bra att komma till nytta haha..
Snart är vi på väg ut ha en bra kväll!

xoxo
2010-11-19
 21:09:15

så glad

Åh jag mår så bra! Känner mig så lycklig just nu i det här ögonblicket, vet inte riktigt varför kanske för att jag lyssnar på massa kärlekslåtar och favoritartirtser!
Eller kanske för att du gör mig glad inget mer än så inga känslor bakom det. Du gör mig bara glad helt enkelt, det är inte många som lyckas få mig att le mitt riktiga leende men du är en av dem som får mig att göra det. Du tar bort en stor sorg i mitt hjärta och du tar bort allt hat när jag är med dig eller tänker på dig så fylls mitt hjärta bara med massa kärlek. Du är en bästa vän jag aldrig vill förlora !


Nu ska jag iväg för att träffa mina underbara Cicci och Mimmi!
Ha en bra kväll!
xoxo

2010-11-19
 14:23:22

mår bättre

Var nära på att skriva god morgon men ändrar det till hej på er !
Jag vaknade av mig själv kl halv 8 idag så sorgligt att det börjar bli en vana haha.. Jag mår lite bättre idag har ingen feber iallafall vilket är ett stort plus.
Nu sitter jag och Nicolina och väntar på vår pappa som ska komma med nya migrän tabletter till Nicolina sen efter det ska jag en snabbis förbi Cicci. Så vi hörs sen!

xoxo
2010-11-18
 20:27:53

sjuk

Jaha så vart man sjuk igen bläää!!
Feber och hela köret, kan det bli bättre eller!
Fan jag som hoppades att jag skulle vara frisk nu när jag fyller år också. Inte för att jag ska fira min födelsedag men man vill ändå inte se ut som skit!

Aja ska krya p åmig och skynda mig tillbaka till jobbet!

xoxo
2010-11-18
 18:18:31

I wanna leave now !

Måste bara buga och bocka för min vän Cicci som fick stopp i sin toa idag och fixade det alldeles själv haha !
Jag skulle nog aldrig våga dopa armen ner i en toalett, det är ju de man har män för haha ! Vuxen poänd till dig Cecilia!
JA TACK TILL EN HÄNDIG MAN I FRAMTIDEN!

Som jag sa tidigare så var jag och Cicci på SACO mässan idag och jag fick med mig massa broschyrer om utlandsstudier. Jag har suttit och bläddrat lite i katalogerna och nu längtar jag verkligen till att få åka till New York och sätta igång med mitt nya liv!

En bild på mig och Cicci idag (lånad av Cicci)

SACO mässan


ska fixa lite mat nu hörs sen
xoxo
2010-11-18
 14:08:12

SACO mässan

Hej världen!
Jag sitter i skolan och pluggar med Cicci och ja vi har väl gjort en del men för det mesta har vi pratat och inte gjort så mycket mer än så haha.
Vi gick en sväng till SACO mässan och kollade och jag fick med mig massa kataloger om utlandsutbildningar och sånt. Så nu längtar jag hem så jag kan läsa igenom allt och komma igång hihi..

Ne nu ska jag fortsätta plugga!
xoxo
2010-11-17
 23:11:51

trött, ja!

Hej på er !
Är så himla trött, vaknade halv 5 i morse för att jag började kl 7 och jag slutade halv 5, är riktigt slut. Måste erkänna att jag till och med somnade på vilan idag haha. Inte bra!
Imorn är det dags för ännu en skoldag ska bli lite spännande, jag har aldrig varit en skolmänniska och plugga är inte det bästa jag vet, har alltid varit bra på det praktiska och inte det teoretiska.
Aja nu måste jag lägga mig för att gå upp tidigt!

God natt
xoxo
2010-11-16
 22:20:33

underbart skönt

Är hemma nu och jag har inte så mycket att säga än att ett varmt bad var allt som behövdes!
Känner mig mer avslappnad och känner också att mina spända muskler inte är så spända längre. Gud vad skönt det var! När jag börjar leta lägenhet så är badkar ett krav!

Nu ska jag sova, börja kl 7 imorn. BLÄÄÄÄ

god natt
xoxo
2010-11-16
 18:48:34

Lånar ett badkar

Hej hej !
Jag mår usch idag. Ni vet känslan man hade när man var liten och vart på orientering med klassen i skogen, kallsvettig och äcklig exakt så känner jag mig idag..
Så därför ska jag över till min underbara Salima och låna hennes badkar, jag har bara en dusch här hemma och jag vill så gärna koppla av lite så hon är snäll att låna sitt badkar till mig haha. Gullunge!

Vi hörs sen
xoxo
2010-11-15
 22:14:35

LOOOOVE

FALL WINTER COLLECITON 2010-11 Emilio Pucci




Just dom här 3 sakerna fångade mitt öga, love love love !

xoxo
2010-11-15
 18:19:13

A Walk To Remember

Hej hej hej !
GUd vad jag är trött, kunde inte sova i natt vaknade flera gången och drömde massa mardrömar. Vaknade kallsvettig också, jätte jobbigt. Men nu är det bättre förutom att jag är trött och frusen efter en utedag med alla barnen. Kul för dom mindre kul för mig som stod och frös haha.
Nu har jag laddat upp med lite gott och mitt duntäcke och ska kolla på A walk to remember. Rekomenderar den starkt. En stor favorit på min filmlista haha


xoxo
2010-11-14
 22:15:11

jobb, jobb, jobb

Hej vet att jag inte skrivit något dom här dagarna men jag har faktiskt inte gjort något annat än jobbat.
Jobbade på lördag sen kom jag hem ch somna tidigt för att seda jobba idag med på sjukhuset. Aja kul är det iallafall, jag älskar att jobba hihi :D

Idag är det ju farsdag och jag kunde tyväär inte fira min pappa eftersom både han och jag jobbade.
Grattis på farsdag alla pappor!



Nu ska jag gå och lägga mig eftersom jag ska upp och jobba imorn med, och efter det blir det shopping med Salima!!

God natt!
xoxo
2010-11-12
 07:33:22

personalfest

jaha då var det dags att börja röra sig mot jobbet, ska iväg nu om 5 minuter för att möta upp Mikaela (min arbetskollega) för att åka till jobbet!
Efter jobbet händer det lite roligare saker vi ska nämligen ha personalfest idag :D
Det lite mindre roliga är ju att festen ska vara hemma hos en tjej som jobbar med mig och hon bor i skärgårdsstad !!
utanför åkersberga,, guud så långt !
oj nu kommer jag bli försenad fan fan fan, jag skriver mer sen.
xoxo
2010-11-11
 19:04:24

middag med salima

Hej hej!
Kom hem för ett tag sen och ska snart iväg för att äta middag med Salima! Gud så mysigt!
Det jag fick med mig hem från stan var bla. två par skor massa strumpor och en skit snygg väska från Gina trico faktiskt!  Är super nöjd..
Aja nu ska jag iväg hörs senare!
xoxo
2010-11-11
 14:14:25

lista

Hej världen!
Kom hem för en stund, var i skolan en snabbis och fixa lite saker. Det är alltid skönt att komma hem och duscha av sig skollukten haha, ne skojjar bara!
Nu ska jag iallafall in till stan och shoppa lite börjar känna mig fattig på kläder, syrrorna kommer också till stan så jag är inte helt själv. Måste göra en lista på det jag ska köpa annars kommer det gå över styr haha.
LISTA:
1. Ny jacka
2. Vinterskor
3. Strumpor
4. Något nytt linne/varmare tröja.

Förresten igår så fyller min barndomkompis Dora 19 så Grattis grattis !
NU drar jag iväg!

xoxo
2010-11-09
 20:56:50

Grattis min Clara

Först och fräsmt vill jag säga grattis till mitt hjärta Clara som fyller 2 år idag!
Kan verkligen inte förstå att hon redan är två år herregud vad tiden går fort. Och jag vart så himla glad när jag kom innanför dörren hemma hos syrran, då kommer en liten tjej springandes mot mig och skriker : SANDRAAAA !
Helt underbart, det gjorde hela min dag/vecka/ år haha !
Moster Sandra älskar dig Clara !


Jag & Clara !

Ska kolla på Desperate housewifes nu!
xoxo
2010-11-08
 22:36:02

en kopp kaffe !

Sitter här och kollar på Kvinnors hemilga liv och det är verkligen ett skit bra program. Den här gången handlar det om kvinnliga bobybuilders vilket jag finner lite motbjudande fast jag beundrar verkligen kvinnorna som håller på med sånt, det kräver ju verkligen att man är stark psykiskt !
Salima och her man is here också, vilket alltid är lika trevligt alla har en varisn kopp kaffe och vi har mysat ihop oss i soffan.
Imorn fyller min prinsessa år, min älskade systerdotter Clara, hon fyller 2 år och jag ska hem till syrran efter jobbet för att fira henne. Ska bli så himla kul har inte träffat henne sen mamma fyllde år i oktober!!

Ska lägga mig snart så god natt på er!
xoxo
2010-11-07
 22:30:40

EMA

Hej på er alla !
Sitter i soffan med min varma mysiga täcke och kollar på EMA fan va grymt program asso!
Iallafall var ju och kollade på Due Date och det var så jävla rolig. Fy fan vad jag skrattade, inte bara jag utan hela biosalongen jag tror att jag skaffade mig en till liten magrutan idag haha ! Rekomenderar den om man vill kolla på en film och skratta sig igenom den..
Efter bio svänge jag in på Baresso och tog en snabbfika med min bästa Dennis och Jannis. Har lärt mig lite mer om bilar, vad annars liksom de e ju det ända dom pratar om och smart som jag är sitter jag och lyssnar och lär mig haha!
Ska kolla lite på EMA sen lägga mig, ska upp och jobba imorn.
xoxo
2010-11-07
 17:56:31

Bio

Hej hej! Sitter just nu och väntar på att filmen ska börja. Vi är på sergel salong 1.. LYX HAHA.. Vi ska kolla på Due Date, hoppas den är bra. Hörs sen. Xoxo
2010-11-06
 19:31:15

fest

Jaha då är man på väg till en fest, rättare sagt hemmafest haha!
Har inte varit på en hemma fest på säkert 4 år och det finns många anledningar till varför jag inte gått på hemmafester. Ikväll ställer jag upp och går med Madde har inga fördomar för det kanske blir världens bästa fest men det kan också sluta väldigt illa. Måste klura ut hur man kommer hem där ifrån, Madde säger ju att bussarna åker men man vet aldrig dom kanske slutar gå av nån anledning haha så jag måste fixa en back up plan !

Vi hörs sen!
xoxo
2010-11-06
 12:34:11

snart så

God morgon världen!
Sitter hör i soffan och kollar på Sex and the City 2 och läängtar till klockan 14.30 för då landar Salimas plan i Sverige!!
Hon har varit i grekland i en HEL vecka och det kännds som 1 månad, hemsk! Men snart är hon här, min fina Salima och då kommer jag krama henne o inte släppa henne haha eller inte de e ju hennes pojkväns uppgift!

xoxo
2010-11-05
 22:54:00

Scream 2

Tjenaree!
Har haft en bra dag idag med, hade inte så många barn idag på jobbet så det var lugnt och så var det en riktigt skön stämming! Efter jobber kom jag hem tog en dusch och träffade sedan min barndomskompis Dora för en fika! Alltid lika kul och vi har alltid något att prata om haha !

Sitter och kollar på Scream 2, riktigt töntig film men ändå kan inte inte byta kanal haha!
xoxo
2010-11-04
 21:13:28

god natt

Gog kväll på er alla!
Är så himla trött och irriterad men det har blivit så nu mot kvällen bara. Dagen på dagiset har varit helt okej vilket känns skönt för att för nån dag sen så villa jag bara sluta och gå där ifrån haha..
Nathalia var nyss här också och hämta litade saker som hon behövde för ett stort kundevent som dom ska ha på arbetet ganska så snart, så det var kul att hon kom hit vi hann prata om ganska mycket saker på typ en halvtimma haha!
Aja nu ska jag gå och lägga mig ska upp 5 halv 6 på morgonen, tummaen ner för det!

God natt!
xoxo
2010-11-03
 22:42:38

natti natti!

Hej bloggen!
Sitter och kollar på en film som heter Poseidon som är skit bra men nu kommer jag aldrig åka på kryssning eller något stort fartyg. Det handlar om en båt som typ vänds upp och ner och dom försöker överleva och hitta ut. Man får bokstavligt talat panik när man ser dom.

Idag har det gått bra på jobbet det enda negativa var ju att det spöregna och alla små barnen frös och grät, usch ingen vacker syn!
Efter jobbet så träffade jag Madde för att äta middag, det var mysigt :)
Känns som om jag bara babblar haha har förresten bokat in massa arbetspass på sjukhuset så nu blir det fullt upp framöver.

NE nu måste jag sova är trött i huvudet och har ont i örat !
xoxo
2010-11-02
 17:47:51

ont

Hellu!
Örat gör fortfarande ont och det blir inte bättre av att man har barn som skriker och gråter på jobbet hela dagen!
Skönt att vara hemma och koppla av utan massa ljud som skär i örat!
Snart så kommer Marri hit också för att umgås lite :)

xoxo
2010-11-01
 21:27:01

Charice Pempengco

Har ni hört talas om Charice Pempengco ?
Hon är en väldigt ung tjej på 14 år och som jag tror kommer bli världskänd om några år.
Har ni inte hört henne kan ni kopiera länken nedan och lyssna på henne!!
http://www.youtube.com/watch?v=svREXiewrpw

xoxo
2010-11-01
 21:20:15

mys

Hello!
Nu sitter jag här själv, träffade Cicci i skanstull och ååhh vad jag har saknat henne!
Vi gick hem till mig och kollade på Maid in Manhattan eller också känd som Kärleken checkar in, En riktigt gullig film om kärlek vi åt också massa gott vilket jag måste sluta men nu, faan! Cicci är det ju lugnt för hon har blivit smal som en pinne haha :D
Nu är det dags för Svenska Hollywoodfruar!
peace and love, xoxo


Jag och Cicci på lektion i skolan haha !
2010-11-01
 12:02:17

Längtar till efter

Det går segt på jobbet. Och jag längtar till jag slutar ska bjuda över Cicci på god mat och en mysig tjejkväll.. Peace and love! Xoxo
2010-11-01
 07:29:35

trött trött trött

God morgon på er!
Fy, jag är så himla trött idag, den här senaste veckan har det gått bra att vakna tidigt men sen så kom helgen då man sov lite längre och rubbade hjärnan haha. Aja det ska nog gå bra. Ska nor träna ida efter jobbet behöver verkligen komma i from igen.
Juste såg ju SAW 3D  igår omg usch va äcklig den va, blääää..
fast jag har ju sjuk humor så jag satt typ och skratti lite då och då, och folk vände sig om och undrade vem fan det var som garva när den starkars kille i filmen blev av mig käken haha..

Ska dra iväg och jobba nu på dagis, önska mig lycka till, jag har öroninflammation !

xoxo