2011-01-31
 07:14:54

-2


God morgon på er!
Det är bara -2 ute just nu så jag tror jag överlever idag. Hoppas det bir lite pusgradigt senare så man inte fryser ihjäl på jobbet!
Salima och Richard var här igår och som vanigt hade vi det mysigt med kaffe och massa gott att mumsa på. Iallafall idag slutar jag kl 5 efter det kanske det bir stan!

xoxo
2011-01-30
 21:35:33

love



Åh vad jag älskar mina vänner. Nu kommer Salima och Richard över för en myskväll.
Älskar att ha dom här alltid lika kul och vi har alltid nåt att prata om.

2011-01-30
 19:53:29

Love and other drugs



Hej på er!
Hur har er dag varit?
Min har varit väldigt bra. Träffade Salima och gick på bio vi såg love and other drugs, grymt bra film måste jag säga. Den berörde på ett sätt. Se den så förstår ni! Efter bion gick vi till Ringen centrum en sväng för lite shopping och efter det lunch med Salimas pojkvän Richard. Mysig dag och nu ska jag ta en prommenad med Cecilia..


xoxo
2011-01-30
 11:57:15

ingen rubrik


Hej på er!
Vaknade vid 9 idag igen och gick och la mig sent, förstår inte hur jag orkar haha. Aja det verkar vara en fin dag ute idag ska passa på att gå ut lite och njuta..
Igår drog jag ut med Nathalia vi gick till 54 på medis och efter några drinkar där mötte vi upp Dennis och hans killkompisar på ett fik på östermalm och tog en kaffe och drog hem.

Ska göra mig i ordning, hörs sen!

xoxo
2011-01-29
 13:42:09

Black Swan


Kollade nyss på en väldigt bra film som Sailma rekommenderade. Den heter Black Swan, tycker alla borde se den här filmen. Den handlar om en tjej som försöker leva sig in i rollen för pjäsen Svansjön. Looove It!



Det är så fint väder ute och jag kan inte njuta av det eftersom nu är min enda chans att städa utan att bli ströd haha låter som hemmafrun själv men de sant. Det är alltid nån här hemma så jag får aldrig chansen att städa i lugn och ro.

xoxo
2011-01-29
 09:27:50

uppe med tuppen


God morgon, ja jag är vaken tidigt på en lördag. Vaknade klo 9 idag kan vara för att jag la mig vid 11 igår. Jag trodde jag skue spendera dagen med att hjälpa farfar i skogen men han väckte inte mig så nu är jag vaken och hemma. Kanske borde passa på att städa nu när ingen är här.

Vad ska ni göra idag då ?

xoxo
2011-01-28
 21:36:22

Matkoma



Rubriken talar för sig själv. Fick äntligen laga min efterlängtade tacos och jag var så hungrig att jag
faktiskt tryckte i mig 3 stycken bröd fyllda med köttfärs, tomater, majs och gräddfil. Herregud vad mätt jag blev nu, förstår inte ens hur jag orkar trycka på tangenterna har matkoma.
Under tiden jag lagade maten tänkte jag att den här gången ska jag ta ett foto så ni får se allt det goda. Men tror ni jag kom ihåg det eller och nu vill jag verkligen inte ta nåt foto för det ser ut som om jag grisat ner allt haha. Har lärt mig att det inte går att äta tacos på ett finnt sätt. Det är meningen att man ska bli skitig.

Istället får ni en randome bild på mig.



En gång för ett bra atg sen i klassrummet (under lektionstid) Hon med jeansen är jag såklart vem annars haha och bervid min rumpa är Cecilia!

xoxo

2011-01-28
 18:23:29

tacotime!


Hej hej!
Mår fortfarande bra, trodde jag skulle bli dålig igen på jobbet eftersom alla där är sjuka. Men jag klarade mig ganska bra, än så länge. Hoppas det inte slår till nåt i helgen bara.
Jag som trodde jag kunde komma hem och laga min tacos i lugn och ro, men nej nej, här sitter farfar i köket med 4 hunkar och har teori i jakt. Fan dom har precis börjat vilket betyder att jag absolut inte får gå in i köket för ens om några timmar, dör ju av hunder!! Orättvisst!!

Hur ska ni tillbringa eran fredag då ?

xoxo
2011-01-28
 06:59:18

mörkt ute..


God morgon solstrålar!
Kanske inte så soligt än då det fortfarande är natt ute typ. Inte okej att börja jobba när det är mörkt ute !

Vill börja med att säga, stort Grattis till min underbara bästa kompis Dennis som fyller 20 idag! Hoppas du får en fin dag!
Åh, det är fredag idag, vilket innebär helg, gud så skönt. Jag har i och för sig varit hemma sen tisdag men ändå helg känns ju på ett annat sätt. Liksom frihetskänslan, känslan av att somna lungt på kvällen utan att vakna mitt i natten eller snurra runt i sängen miljoner ggr och tänka "Snart ska jag upp"

Måste göra mig i ordning ska dra iväg till jobbet har saknat alla mina småglin :)

Ha en fin dag!

xoxo
2011-01-27
 22:49:18

I love you IKEA



Heej!
Har inte kunnat skriva idag för att jag har varit på IKEA och handlat en massa saker som jag behövt länge.
Var såklart där med Salima, vem annars liksom haha. Soulmate!





Efter att jag bärde hem allt som en packåsna så tog en jag fika med Dora och hade det skit roligt.
Vi planerade också lite om resan som vi ska göra i sommar. Åh det ska bli så spännande.
Har också fått höra att en av mina absolut närmaste vänner nästan som en storasyster för mig, är GRAVID!
HERREGUD. Så underbart!

God natt, imorn är det jobb igen!

xoxo
2011-01-26
 15:16:35

OC


Det här lever jag på just nu !


Sitter och kollar på OC och fy fan vad jag älskar serien. Tur att jag har hela boxen här hemma, ska nog ta och kolla på alla när avsnittet på 5an är slut..
Funderar också på att göra tacos till middag men jag är för lat för att gå ner till Ica.

Nu har Oc börjat igen här sen!

xoxo
2011-01-26
 11:11:37

sol


God morgon.
Är hemma idag igen, känner mig inte riktigt hundra än. Vill ju inte gå till dagis coh snora ner alla barnen kan ju inte vara så trevlig för dom haha..
Ser att det är soligt och blå himel ut, åh får sommarkänslor. Kanske går ut och tar en prommenad. Har inte gått uy på två dagar. Dags att äta frukost!

Ha en fin dag!
xoxo
2011-01-24
 21:52:12

magsjuk toppen!


Fy faaaan asso! Jävla skit. Inatt kunde jag inte sova ALLS. Jag vaknade minst 1 gång i timmen vilket rubbade min hjärna totalt när det var dags att gå upp för att jobba. Rubbade inte bara min hjärna utan min hälsa också.
So listen up everybody jag är magsjuk!! Helvette. Okej jag får det att låta som jordens undergång när det faktiskt hjälper mig att gå ner i vikt haha ne tar tillbaka det faktum är den att jag verkligen inte har tid eller råd att stanna hemma och vara sjuk.. PISSRÅTTA!!!
Inom loppet av 1½ timma sprang jag till toaletten minst 6 ggr haha, onormalt!

Iallafall sitter här och kollar på 2012 och jag är ju en av dom som skiter på mig när jag ser en sån här film
men nu kan jag inte låta bli att titta. Sitter också och varvar mellan kokt ris och väldigt mörk choklad som tydligen ska göra magen lite fastare haha. Gud så äcklig man är som delar med sig det haha..





xoxo
2011-01-23
 22:22:14

Thaisoppa


Hej Hej !
Tänkte bara skriva lite innan det är dags att lägga sig..
Har tillbringat dagen med Cecilia, vi har kollat på film, fikat på Baresso och bara haft det mysigt här hemma.
Jag lagade även en god thaisoppa fick såklart receptet av Salima för hon är den kreativa när det kommer till mat och jag är den som håller mig till det jag kan ahah.

Imorn väntar en ny dag med nya förväntningar och om man orkar så blir det gymmet
efter jobbet.

God natt !
xoxo
2011-01-23
 11:53:25

Göta källare

God morgon världen!
Drog ut igår med mikaela och en tjejkompis til henne och vi hamnade på Göta källare. Vi hade grymt roligt faktiskt dansade loss och såg folk jag absolut inte ville se men ingenting förstörde min kväll.
Idag är jag väldigt svullen i halsen och kan knappt prata, tror jag börjar bli sjuk. FAN

Ne nu måste jag göra mig i ordning ska ut på prommenad med Cecilia.

xoxo
2011-01-22
 21:53:20

polomatch!



Här kommer ite bilder från igår :




Fina Salima


Lilla jag..

Ne nu är det dags för mig att bli klar ska möta upp Mikaela och henne kompis Lotta, natten är lång och den väntar på oss!

Förresten var på polomatch idag, Richard, Salimas pojkvän spelade och det var första gången jag såg en polomatch måste säga att det var grymt roligt och det var massa snyggingar så tråkigt hade man inte haha..

Ha en fin kväll!

xoxo
2011-01-22
 12:42:37

laundry day

God morgon!
Gick ut med Salima igår och det blev Medis kök och bar och sedan vidare till gamla stan. Vi träffade massa vänner från förr och så kom bästis förbi en sväng och sa hej!
Idag vill jag inget annat än att ligga i min säng men det går ju inte, måste pallra mig ner till tvättstugan, har värsta högen med kläder som måste tvättas..

hörs sen då !
xoxo
2011-01-21
 06:58:11

I wanna be a billionaire


Är uppe med tuppen och trött som fan. Varför ska man behöva jobba så tidigt, jag tycker att alla jobb borde åtminstånde öppna kl 10 max 11 haha. På så sätt är man pigg när man kommer dit, vilket är superbra haha.
Om jag ska vara ärlig så ser jag fram emot att jobba idag och träffa alla barn och kollegor. Kanske känner så eftersom jag var ledig igår. Hej separations ångest haha !

http://www.youtube.com/watch?v=8aRor905cCw&feature=related

xoxo
2011-01-20
 22:45:41

laugh


Åh herregud fick världens garvattack nyss, sitter och kollar på Shanghai knights och så vare nåt som hände
och jag började skratta så mycket att jag började gråta bokstavligt talat hahah.. Nu har jag dock ont i magen, sad face....
Jaha då börjar man kl 8 imorn och slutar halv 5 men sen ja då var det helg och jag har absolut ingenting planerat vilket käänns helt underbart. Jag gillar att ta saker som det kommer gillar också att planera men det är ju kul att vara spontan !
Ja juste var ju och fikade men underbara Cicci idag och efter en stund kom hennes älskade och överraskade oss :)
Det var iallafall väldigt mysigt.

It's time for me to go to sleep!

xoxo
2011-01-20
 18:10:11

Roberto cavalli



Love you Roberto!!





xoxo
2011-01-20
 11:12:26

To the bank

God morgoon!

Skönt att inte jobba idag. Vaknade för en stund sen och ska snart iväg till skolan och sen banken.
Igår så gjorde jag inget speciellt jag mötte upp Cicci för att ge henne sitt inbjudan till Saras bröllop och så tog vi en långpromenad vilket var väldigt mysigt. Kvällen slutade med att hon sov hos mig och det var bra för vi hann prata om så himla mycket saker som vi inte kunnat prata om på tex sms och så..

Jag är snart klar och hon ligger fortfarande och sover, sömntutan då haha. Hur ska jag väcka henne?
Funderar på att banka kastruller över hennes huvud, eller kanske ta en hink med vatten haha ne skojjar bara..

Daga att få håret fönat.

xoxo
2011-01-18
 22:26:26

bakelser



Idag har hag varit övertrött. Jag började kl 8 men var där vid 7 för att fixa massa saker som man aldrig har tid för annars och sen på allt det där så hade vi möte från kl 18.00 till 21.00. Tror ni jag är trött eller. och imorn börjar man kl 7 fy fan det suger.. Men man får helt enkelt bita ihop, önskar jag hade mitt lilla cafe där jag står och bakar goda kakor och bakelser.. mmm !!



dags att sova!
God natt världen
xoxo
2011-01-17
 22:36:33

ingen rubrik


Yes I'm booring. Såg den här på Maddes blogg och kände att jag skulle göra den, den såg lite rolig ut !

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet?
- Vet faktiskt inte vet det låter konstigt men jag vet vem min drömkille är när jag ser han!
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan?
- Nopp
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag?
- Kollegorna
4. Hur lång är du?
- 1.70
5. Vilken är den senaste filmen du sett?
- "My best friend's girl"
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen:
- "Jag veet, ta med dig kamera du som har :P "
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms?
- Både och
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda?
- Skilda
9. När såg du senast din mamma?
- Annandag jul
10. Icke godkänt i något ämne?
- Matte
11. Mvg i något?
- Naee
12. När vaknade du idag?
- 06.30
13. Vilken är din favoritplats?
- Finns en plats jag brukar gå med Salima man ser hela gamla stan.
14. Vilken plats föredrar du minst?
- hmm
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år?
- En fin lägenhet på Södermalm eller nån annanstans, med min underbara man och våra barn.
16. Hur stor är din säng?
- Oj har ingen aning
17. Vad sover du i?
- I en stor tröja och trosor oftast..
18. Hur många kuddar har du i sängen?
- 3 kuddar
19. Var har du bott/bor?
- Stockholm, Österskär
20. Tycker du om kinamat?
- Nej fy fan får huvudvärk av det.
21. Tycker du om kaffe?
- Love it
22. Vad dricker du helst till frukost?
- Kaffe eller vatten!
23. Kan du spela poker?
- Haha nej
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?
- Japp, min lilla kusin
25. Vill du ha barn?
- Ja gud ja, helt 4, två pojkar och två flickor
26. Kan du några andra språk än svenska?
- Engelska & Grekiska, gills några ord på spanska?
27. Har du någonsin åkt ambulans?
- Nej
28. Föredrar du havet eller en bassäng?
- Havet
29. Vad spenderar du helst pengar på?
- Kläder, skor, smycken, väskor. . .
30. Är du cool?
- Självklart!
31. Kan du rulla med tungan?
- Tror det
32. Vem är den roligaste människan du känner?
- Har många roliga vänner!
33. Vad har du för ringsingnal?
- Nån tillfällig skit på telefonen
34. Har du kvar klädespl
agg från då du var liten?
- Ja några stycken
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött?
- min duk
36. Kan du byta olja på bilen?
- Oh nej men jag kan typ byta däck
37. Vilken var den senaste boken du läste?
- Läser väldigt många böcker så jag minns inte riktigt
38. Vem delade du senast säng med?
- Min syster tror jag
39. Dansar du i bilen?
- Dansar sjunger haha
40. När var du i kyrkan senast?
- När Elin och Karl gifte sig tror jag
41. Hur många hål har du? i öronen?
- 2
42. Har du någon piercing?
- Hade i naveln och en i tragus som jag gjorde nr ja gvar i tallin
43. Har du någon tatuering?
- Nopp men ska göra en ganska snart.
44. Gillar du någon just nu?
-  Det skulle ni allt vilja veta va :P
45. Har du provat droger?
- Finner ingen annledning  till det
46. Röka eller snusa?
- Röka tusen gånger om..
47. Har du pojkvän/flickvän?
- Nepp!
48. Vad är ditt mobil nummer?
- Hemligt?
49. Vad ska du göra ikväll?
- Lägga mig tidigt jobbar imorn
50. Har du några syskon?
- Ja, 6 styckerm, 5 systrar och 1 bror
51. Hur mycket pengar har du på din mobil?
- Har comviqkompis abonemmang


xoxo  

2011-01-17
 21:25:58

Happy news



Åh jag är så himla glad har 2 underbara nyteher att dela med mig!
Den första nyhten är att jag fick nyss reda på att resan till grekland är nu bokad, herregud kan inte fatta att jag ska åka iväg utomlands för första gången utan släkten hahah.. eller okej det är andra gången har ju åkt på klassresa också.
Den andra nyheten är att jag äntligen fått min inbjudan till Sarar bröllop, herregud längtar till det också!




xoxo
2011-01-17
 18:18:11

fy fan


Fy fan vilken jobbig dag det var idag. Inte för att det hände nåt speciellt på jobbet, jag kunde helt inte somna i natt jag låg och vred och vände på mig hela natten. Hjärnan gick i högvarv av massa tankar. usch usch. Sen så är jag nog förkyld nu också vilket suger..

Aja har precis ätit och ska iväg för att möta Salima en snabbis för tjejsnack

xoxo

2011-01-16
 20:22:03

Dionyssos



Det var aldrig nån middag på Sonjas Grek utan vi gick till Dionyssos vilket är en av dom bästa grekiska restaurangerna tycker jag personoligen. Jag har nog aldrig gått därifrån och vart missnöjd, no no, god mat, gott vin och dom bästa servitörerna sam kockarna. Rekommenderar Dionyssos till alla som vill pröva på äkta grekisk mat..

På tal om nåt helt annat, jag tror jag börjar bli förkyld vilket inte passar så bra just nu för jag har inte råd att vara sjuk, måste ju spara pengar till resan. EN vecka i Aten, kan inte bli bättre, och vårt hotel ligger mitt i smeten. Vilket är perfekt för 6 partysugna tjejer!

Ne nu ska jag snyta mig och trycka i mig lite soppa och bli frisk.

xoxo
2011-01-16
 14:55:13

OMG

Heeej!
Åh herregud, nu har jag äntligen fört över pengar till Rebecca för greklandsresan, shiit det här händer verkligen, kan inte fatta! Snart åker vi (i juli , men de går snabbt om man tänker efter)
Kan fortfarande inte sluta tänka på hur kul vi hade igår hahah, det måste vi göra om Salima!

Aja nu väntar tjejerna på att jag ska bli klar så vi kan gå till Sonjas Grek och äta middag :)

xoxo
2011-01-16
 11:32:06

-

Liste snabbt bara...
Älskar designen men all jävla reklam försöt inläggen, man ser ju inte ens titlarna ordentligt..

xoxo


2011-01-16
 11:30:47

A gray day

God morgon!
Allt bra? Jag själv mår toppen!
Oj oj oj vad kul vi hade igår, oförglömlig kväll. Vi började som sagt hemma hos Salima med middag sedan drog vi till Medis kök och bar och jag tror nog att vi var dom ända som hördes då vi överröstade musiken också haha men kul hade vi och det kunde som flesta se. Efter några drinkar där så beställer vi en taxi mot drottninggatan, vi skulle till Sipper som är en gayclub på lördagar men andra dagar är det nype. Jag har nog aldrig haft så roligt på en vanlig nattclub, fan vad jag älskar gayclubbar.
Vi dansa så fötterna blödde sen blev det donken och hemmåt. Och nu sitter jag är och min träning börjar om 10 minuter och och kan inte träna (det suger) för att jag är förkyld.
Får väl se vad dagen har att erbjuda en grå dag som denna..

xoxo
2011-01-15
 18:53:22

party with the criminals

Hello!
Är hemma hos Salima och just nu lagar vi mat och fixar oss. I kväll ska vi göra staden osäker och festa som aldrig förr. Vi börjar här hemma och arbetar oss utåt.
Som mina systrar säger till mig när dom vet att jag ska festa med Salima: Vi vet att det inte kommer bli en drink, det är ju du o Salima som ska ut, då blir det aldrig EN drink.
Hahaha dom är för roliga ! Vi sitter och vänta på Vera och Mathias och jag kan inte låta bli att börja äta lite från stekpannan haha, är så jävla hungrig, skulle kunna äta en häst och en ponny tror jag.
Ha en toppen kväll tror gästerna kommer nu, äntligen kan jag dricka vin haha..
xoxo
2011-01-14
 23:24:12

ja jag har tråkigt !

Ugång med Bobby ?



Nopp bara en galen natt ensam hemma haha !




Dom brukade kalla mig Mushroomhead i skolan förut!

xoxo

2011-01-14
 23:09:51

____



Grattis på födelsedagen min älskade bästa vän farmor !
440114
2011-01-14
 20:45:26

my soul is crying





“själar säger inte farväl”



2011-01-14
 20:16:48

Can we pretend

Heeej!
Jag mår toppen, hoppas allt är bra med er! Har varit och jobbat idag och påvägen hen gjorde jag & Sara sällskap hem och hann prata om ganska mycket, speciellt hennes bröllop. Kan inte fatta att hon ska gifta sig nästa månad haha herregud!
En annan bra nyhet är att jag kanske kommer vara ensam hemma under en längre period igen, vilket känns som att komma till paradiset för mig haha. Längtar!

Får se vad kvällen leder mig, var bjuden på en hej då-fest men det är så himla långt att åka speciellt för mig som inte har något busskort att åka på.. Men hoppas på något roligt iallafall!

xoxo
2011-01-12
 20:35:06

trötter

Hej på er alla!
Hur är allt med er? Jag mår toppen förutom att jag sovit så himla mycket idag. På jobbet med så fort jag fick chansen så somnade jag, förstår inte varför jag är så trött. Måste lägga med en okej tid idag igen för imorn är det skola som gäller :(
Aja snart kommer Salima och Richard förhoppningsvis och räddar mig!!

Dags att lyfta på rumpam och pallra sig ner till Ica. xoxo

2011-01-11
 07:00:13

vill sova

Varför ska man behöva vakna såhär tidigt för !
Trodde jag skulle få sluta tiden jag slutar idag men nej nej jag har möte igen, fy fan, jag vill ju bara ligga
hemma i min varma mysiga fluffiga säng!

Får se ifall man hinner träna idag då!

(Så onädigt inlägg haha)

xoxo
2011-01-10
 22:47:20

trött&sliten

Heej!
Trött och sliten är ordet!
Det var första dagen på jobbet idag efter 3 veckors ledighet och jag är helt slut, inte nog med att ja vaknade tidigt och skulle sluta kl 5, vi hade möte idag fram till 7 också!! Nu blir det en varm dusch sen sen läggdags. Borde egentligen lagt mig för länge sen..
Träffade min partner in crime Salima påvägen hem för att berätta om min plåga på jobbet. Det är alltid lika skönt att få ventilera hos en äkta vän! Love you!

xoxo
2011-01-09
 22:56:04

tidig kväll!

Heej !
Ville bara säga god natt måste lägga mig tidigt eftersom jag jobbar imorn. Ska vakna kl 06.00 så
jag behöver lite sömn innan det !

Ha en fin kväll!

xoxo
2011-01-09
 17:33:31

dead

My body is dead!
Fy fan vad roligt det var med Zumba rekomenderar den till ALLA!
Har ont i alla muskler nu haha. Hm dags för mig att äta men orkar inte resa på mig oxch gå ner till ica, är för lat asso!
Juste Salima har en ny blogg, för er som vill läsa den heter -    http://salimarakovic.blogg.se

xoxo
2011-01-09
 11:01:30

LET'S ZUMBAAAA

Jaha då var det dags att sätta igång med träningen !
Jag ska iväg till sats nu för att träna Zumba, har aldrig prövat det förut eftersom det fortfarande är ganska nytt. Fast det ska blir riktigt roligt, sen väntar en mysig fika med min älskade Natalia..



xoxo
2011-01-09
 00:41:30

HERREGUD

Tog ett stort steg idag och gjorde något jag samlat mod till att göra flera år men aldrig vågat för att ja jag är feg haha, Tog mig 30 sekunder att göra detta och nu kommer jag inte kunna somna...


xoxo
2011-01-08
 13:37:09

Snodde den

Snodde den här av min älskade Madelene!

FAVORITERNA
Glass: GB sandwich, Magnum med nötter
Musik: Lyssnar på allt, när jag vill dansa då gäller R&B och annan musik.
Färg: Grå, Svart, Brun
Film: Taken, The holiday, The last song o massa andra
Språk: Svenska, grekiska, italienska, engelska mm.
Länder: Som jag älskar, USA, Australien, ALLA VARMA LÄNDER
Städer: New York
Skolämne: Musik, Historia
Mat: Grekisk mak mm.
Sport:  fotboll, dans, kickboxning
Såpa: ---
Tv Program: Greys Anatomy, Desperate housewife, gossip girl osv.
Efterrätt: Tiramisu
Band: ----
Idol: James Morrison o massa andra
Klädesplagg: Allt möjligt, gör det till mitt eget.
Affär: Tuff fråga finns såå många
Kex: Ballerina, Oreos
Chips: Lättsaltade
Läsk: Cola
Drink: Bacardi Razz med sprite, öl
Bil: Audi
Egenskap hos annan människa: Humor, ärlighet
Modell: Andriana Lima, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio

Och nu saker jag verkligen hatar:
Språk: Finska
Skolämne: Matte
Mat: ---
Affär: oj hur kan man hata affärer :S
Artist: ----
Tv Program: Alla "ring in på ordet" program
Filmer: Alla för läskiga filmer
Egenskap hos annan människa: Överlägsenhet, brist på omtanke och empati, oärlighet!

xoxo

2011-01-06
 17:19:11

She is home!

SALIMA HAR KOMMIT HEM !!!
Gud äntligen det har gått för många veckor utan henne, är faktisk avis hon är brun som en pepparkaka och jag är blek som snövit haha. Vi kom hem för ett tag sen, vi satt på Pizza Hut och tryckte i oss pizza och nu är jag hemma och har precis klickat hem två par skor från Nelly.se hihih. Jag & Salima har delad vårdnad om alla skorna haha en vecka hon och en vecka jag.. haha herregud !

Dags att röra sig utåt, ha en fin kväll!
xoxo

2011-01-04
 00:58:47

planera

Heeeej!
Gud vill aldrig gå upp tidigt igen, det är därför jag passar så bra på restaurang där jobbar man kväll för det mästa och behöver inte vakna halv 6... fyyy fan, höll ju på att somna på jobbet! Åkte dit för att vi hade planering börjar jobba igen på måndag.
Efter jobbet så träffade jag Dora och Despina på Dacapo och fikade efter det drog jag & Dora hem till henne för att planera vår resa till Aten. Vi ska boka biljtetter till den 27 juli och ska bara köpa enkelbiljett. Gud vad jag längtar vi har hittat jätte fina hotell och ska boka allt nu i veckan.


Ahten !!

xoxo
2011-01-02
 19:45:52

mysig spakväll!

Åh goood, kommer aldrig kunna somna inatt. Förutom att jag vänt på dygnet så har mina sömnproblem kommit tillbaka. Tummen ner för det!
Ska på planering på jobbet imorn och eftersom ingen informerat mig om vilken tid det är så får jag var där kl 8.00 för att vara på den säkra sidan. Hatar sånt där, älskar att veta tider och ha kontroll, nu känns det som om jag blir utkastad på öppet hav (haha lät bättre i mitt huvud).

Iallafall vi hade en jätte mysig sista kväll igår sin, min syster och min farbror fru. Vi skickade ut männen för att smälla dom sista raketerna och skotta lite så vi tjejer kunde ha en spakväll men vin och avslappnande musik.
Det var så mysigt, vi hade bäddat på golvet och tänt massa ljus och vi använde en ansiktsmask som var ansiktssrub också. Riktigt mysig var det.


Min kusin & jag


Farbrors fru Vaja, jag, min kusin Olga & syrran Valentina

xoxo
2011-01-02
 00:05:35

sorgligt

Jaha då var det sista kvällen som jag spenderar med min kusin Olga. Hon har varit här en vecka och åker hem
imorn till Grekland. Vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan henne, hon är min styrka och min sol.

iallafall vi sitter o kollar på en film om tina turner gud den är så bra och hemsk haha..

xoxo

2011-01-01
 20:37:16

2010

Gjorde du något i år som du aldrig gjort för? Jag tog studenten, sånt gör man bara en gång haha
Höll du några av dina nyårslöften? Japp
Blev någon av dina vänner förälder i år? Japp :)
Dog någon som stod dig nära? Nej
Vilka länder besökte du? Bulgarien & Grekland(bilade till grekland, så det blev några länder där i mellan)
Är det något du saknar år 2010 som du vill ha 2011? Finns det säkert
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Oj. 3 juni får jag väl säga då, studenten, och 24 Dec när min kusin kom.
Vad var din största framgång 2010? Hmm, kommer inte på nån.
Största misstaget? Att jag inte gav allt
Har du varit sjuk eller skadat dig? Förkylningar & sånt.
Bästa köpet? Skor, kläder hmm hahah finns mycket!
Vad spenderade du mest pengar på? Allt möjligt faktiskt

Gjorde någonting dig riktigt glad? Min underbara systerdottern lyckas alltid göra mig glad, mitt jobb, vänner osv.
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2010? Haha, typ alla av Lady GaGa, Waka waka - Shakira, I gotta feeling - Black Eyed Peas, Katy Perry- Firework. Rihanna- Only girls in the world
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?Både och
Vad önskar du att du gjort mer?Kämpat
Vad önskar du att du gjort mindre? 
Hur tillbringade du julen? Hemma hos farbror och på Arlanda
Blev du kär i år?  hehe
Hur många förhållanden? Inga
Favoritprogram på tv? OTH, Gossip girl, Greys anatomy
Bästa boken du läste i år? Läser många böcker, alla har blivit en favorit
Största musikaliska upptäckten? Ingen aning faktiskt
Något du önskade dig och fick? Kamera och usb
Något du önskade dig men inte fick? Nopp
Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Tillbringade den med min familj och vänner
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Om man hade den rätta personen vid sin sida skulle allt gå bättre!
Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Har ingen speciellt stil men kanske lite mot det rockiga.
Vad fick dig att må bra? Vänner, systerdotter, sol.
Vem saknade du? Don't go there.
De bästa nya människorna du träffade? Hm. Träffade mycket nytt folk.
Årets sötaste? Systerdotter
Årets hetaste?  Finns för många heta!
Årets största kärlek?  ----
Årets besvikelse?  -----
Årets bästa? Studenten
Årets snällaste? Jaaaag :D


xoxo